Регистрация | Вход

0 продукта

Доставка

ДОСТАВКА

Продуктите, които поръчвате от нашия електронен магазин, се доставят чрез куриерска фирма "Спиди" или "ЕКОНТ" до посочен от Вас офис на куриерската фирма и са за сметка на "Зерло" ООД при минимална стойност на поръчката от 20.00 лева. Ако желаете доставката да се извърши до удобен за вас адрес в дома или работното място следва да се прибави такса от 2,50 лв към крайната сума на вашата поръчка! 

При поръчки под 20.00 лева следва да се прибавят 5.00 лева такса доставка. Всички доставки се извършват от "Спиди". Всяка направена заявка се потвърждава, като Вие ще получите имейл с данни за поръчката. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. Преди да изпълни поръчката, "Зерло" ООД си запазва правото да се свърже с Вас за потвърждаване на заявката. Ако вече сте направили своята поръчка и след това решите да добавите друг артикул, това е възможно, така че основната поръчка и добавката да бъдат изпратени като една пратка.

Срокът за получаване на поръчки е от един до три работни дни от момента на заявка. Ако в срока за изпълнение на доставката не бъдете намерен на посочения от Вас адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката, поръчката се счита за отпаднала и "Зерло" ООД се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка. В случай, че клиентът потвърди желанието си да получи заявената стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на посочения адрес, той поема разходите по доставката за своя сметка.

Доставките се извършват от понеделник до събота, включително.

 

ЗАПЛАЩАНЕ

Цената на всички стоки е за указаното в описанието на стоката количество. Всички цени са в български лева и в тях е включено ДДС. Заплащането на поръчаните от Вас стоки следва да се извърши по един от следните начини:

- в брой при доставка (наложен платеж)

- по банков път (авансово)

- ePay

- PayPal


При избиране на плащане в брой (наложен платеж), плащате дължимата сума на куриера при доставка.

При избиране на плащане по банков път (авансово), следва да извършите превод към сметката на "Зерло" ООД:

Societe Generale Експресбанк АД

IBAN: BG21 TTBB 94001526038152

BIC: TTBB BG22

в полза на ЗЕРЛО ООД

След приемане на поръчката ще получите писмо с нашите банкови данни. Поръчката ви ще бъде изпълнена след получаване на превода.

В рамките на един работен ден вашата поръчка ще бъде обработена и Вие ще получите обаждане по телефона за уточняване на времето за доставка.

Благодарим Ви, че избрахте ЛЕНС.бг!

 

 

 


Copyright © 2008-2015. Lens.bg - онлайн магазин за цветни лещи, контактни лещи и разтвори.
Уеб дизайн и оптимизация от