Регистрация | Вход

0 продукта

Cantor+Nissel

Фирмата Cantor & Nissel е основана през 40те години на миналия век и е една от първите производители на меки и твърди контактни лещи, като продуктите й са признати и продавани в над петдесет държави по целия свят. Откакто Cantor & Nissel е създадена, фирмата постепенно се разраства и понастоящем е една от най-големите частни производители на контактни лещи в Европа. Всичко започва през 1964г. Когато Дейвид Кантор учредява бизнеса и влиза в съдружие с Лесли Силвър през 1973г. Две години по-късно се основава дружеството с ограничена отговорност Cantor & Silver.

През годините Cantor & Nissel придобива няколко компании като Focus Contact Lenses Limited, CLM (Contact Lenses) Limited and Cambridge Precision Limited. През 2000 г. фирмата придобива Nissel Limited и променя името си на Cantor & Nissel Limited, за да бъде адекватна на новия набор от продукти, които навлизат чрез Nissel.

Седалището на Cantor & Nissel се намира в Бракли, Англия, където се извършва целия процес на изработка на контактните лещи – от суровия материал до готовия продукт. В компанията работят над шестдесет човека, от които повече от 40 отговарят пряко за производството на контактни лещи. Cantor & Nissel произвеждат широк спектър от меки и твърди контактни лещи, торични лещи, контурни, козметични и ръчно-рисувани лещи. Компанията Cantor & Nissel притежава сертификат за CE качество за всички свои продукти.

Всички продукти от: Cantor+Nissel
Copyright © 2008-2015. Lens.bg - онлайн магазин за цветни лещи, контактни лещи и разтвори.
Уеб дизайн и оптимизация от