Регистрация | Вход

0 продукта

Biotrue 360 ml с контейнер + подарък Biotrue 60ml

Разтвори / Biotrue 360 ml с контейнер + подарък Biotrue 60ml
Производител:Bausch & Lomb
Тип:Разтвори

Количество Цена
1 бр. 42.00лв. 33.90лв.

Всички цени са крайни с включено ДДС


Допълнителна информация:

Представяме Ви комбинирания разтвор за контактни лещи Biotrue - вдъхновен от физиологията на очите. Продукт, създаден по идея заимствана от природата, а именно самото око е послужило за вдъхновение при изработването на този уникален продукт за поддръжка на контактни лещи. Какво би било по-съвместимо с окото от разтвор с ниво на pH, което съответства на състава на сълзите и по този начин да осигури балансирана, близка до естествената среда в окото.

В състава на разтвора Biotrue са включени задържащи вода молекули, идентични с тези, които присъстват в окото. Biotrue овлажнява контактните лещи, точно както окото поддържа влагата си - с помощта на лубриканта хиалурон, който влиза в състава на сълзите и епитела на роговицата. Хиалуронът се задържа върху лещата до около 20 ч., което осигурява комфорт при носене през целия ден. Biotrue съдържа естествен за окото овлажнител. Спомага за задържане на сълзите по повърхността на лещата и за намаляване на триенето. 

Разтворът Biotrue съхранява активността на протеините на сълзите, като ги запазва в тяхното нативно състояние. Biotrue съдържа съставки, с които се запазва полезното действие на протеините на сълзите.

В същото време разтворът спомага за отлепване и разграждане на налепите от протеини, които са загубили своите полезни свойства и сa сe отложили върху повърхността на лещата. Ненадминато ефикасна дезинфекция за по-здрави очи.


Състав:  хиалуронан, сулфобетаин, полоксамин, борна киселина, натриев борат, динатриев едетат и натриев хлорид със стабилизираща двойна система за дезинфекция (полиаминопропилбигуанид 0,00013% и поликватерниум 0,0001%).

Други продукти от Bausch & Lomb

ТранспортБЕЗПЛАТЕН

Безплатен транспорт при поръчка на стойност над 20лв.

Въпроси?
+359 884 511 883
Понеделник – Петък
09:00 – 19:00
Събота – Неделя
10:00 – 14:00
Обадете ни се

Въведете Вашият телефонен номер и ние ще Ви върнем обаждането.

Ние приемаме
  • Плащане при доставка
  • По банков път
  • еPay
  • PayPal

Всичко от Barnaux


Всичко от Cantor+Nissel


Всичко от Ciba Vision

Всичко от Bausch&Lomb

Copyright © 2008-2015. Lens.bg - онлайн магазин за цветни лещи, контактни лещи и разтвори.
Уеб дизайн и оптимизация от